X
HIEPERDEPIEP, Sergio wordt 2 jaar!

Een aantal weken geleden kwam Sergio, samen met zijn mama en oma naar de studio in Barendrecht. Sergio zou bijna 2 jaar worden en voor het kaartje wilde mama dat er foto's gemaakt werden.

Geen cakesmash maar iets anders. Sergio is dol op de boerderij, dus werd het een boerderijsessie. Mama nam knuffels van dieren mee en ik zou proberen een strobaal te regelen.

Wat had ik mezelf op de hals gehaald, waar zou ik een hooibaal vandaan kunnen halen. Eerst marktplaats afgespeurd en daar zag ik wel dat je een strobaal kon kopen, maar ja wat moest ik er dan weer mee?!

Ineens dacht ik aan de kleine duiker, ons agrarisch landbouwmuseum, gewoon bijna op de hoek. Heel brutaal heb ik daar een mail heen gestuurd en ik mocht, nadat ik had uitgelegd waar het voor was, een strobaal lenen. Wat ontzettend aardig.

De foto's zijn erg leuk geworden, en de uitnodiging al helemaal! Omdat iedereen de uitnodiging inmiddels binnen heeft mocht ik de foto's delen.

Bij deze een impressie: