X
Sponsering, Maasstad, Pixum enzo

Vorig jaar werd ik benaderd door Marijke of ik meewilde doen met een sponsoractie voor het Maasstad ziekenhuis. Op de Neonatologie afdeling werken twee zusters die te vroeg geboren kinderen die niet terug naar hun ouders mogen/kunnen een koffer(tje) meegeven met hun "eerste" spulletjes. Zo zitten er in dat koffertje een flesje, speentje, knuffeltje, boekje etc.

Omdat ze een chronisch tekort hadden aan spullen hadden de zusters een oproepje geplaatst op Facebook, die Marijke halverwege vorig jaar opviel. Marijke vond dat ze hier iets mee moest en zette een sponsoractie op. Deze actie is uiteindelijk "uit de hand gelopen" in die zin dat ze hoopte op een paar spulletjes maar uiteindelijk meer dan 100  (honderd! ) sponsors vond die deze actie een warm hart toe dragen.

Zo ook Pixum. Bij pixum mochten wij 5 fotoboeken maken over de sponsoring en overhandiging van de spullen. Wat een gulle gift. De boeken van Pixum zien er hartstikke mooi uit en er is ook heel veel mogelijk in de opmaak. Zeker eens de moeite waard om daar een kijkje te nemen.

Vandaag worden de boeken opgehaald door Marijke en afgeleverd bij de juiste personen.
Zij zullen ongelooflijk blij zijn met het resultaat.

Dus bij deze  :    PIXUM, ONGELOOFLIJK BEDANKT VOOR DE SPONSERING! HET WORDT ONTZETTEND GEWAARDEERD!!!

Klik hier om naar de website van Pixum te gaan.