X
Test: Beker, tegel etc

Deze maand heb ik vier producten mogen testen van www.fotocadeau.nl.

 

Na de bestelling kreeg ik de producten heel snel binnen. Ze zaten keurig verpakt.

 

 

Het meest blij verrast was ik met de beker. De foto van een prima-ballerina paste heel mooi op de beker.
Daarbij was de print ontzettend scherp, glanzend, eigenlijk gewoon prachtig. De volgende bestelling voor deze mok/beker gaat binnenkort de deur uit!

 

 

 

De muismat heeft een mooi formaat en is van een goede kwaliteit, voelt heel stevig aan.
Ook de print is mooi. De kleuren zijn zoals ze op het origineel zijn.

 

 

Wat ik van de tegel moest verwachten wist ik niet.
Maar ook deze kwaliteit is erg mooi en ik kan me voorstellen als je een eigen gemaakte foto, verdeeld over een aantal tegels voor bijvoorbeeld in het toilet, dat dat tot een heel verrassend effect kan lijden.
De tegel heeft mooie kleuren en is hoogglans.

 

 

De sleutelhanger tot slot is ook erg leuk.
Wel vind ik de prijs aan de hoge kant. Het is iedere euro zeker waard maar ik kan me voorstellen dat de klant de sleutelhanger vanwege de prijs niet kiest. Hopelijk kan ik ze overtuigen door een voorbeeld te tonen!

 

 

Al met al ben - en blijf ik - een tevreden klant van www.fotocadeau.nl, samen met de dochterondernemingen zoals www.fotoopaluminium.nl en www.canvascompany.nl.

Leave a Comment