X
Baby Lynn met grote zus Liv

Een aantal weken geleden ben ik langs geweest bij Natalie en Wesley om hun kersverse tweede dochter te fotograferen.

Grote zus Liv had er veel zin in en hield alles in de gaten. De kleine Lynn moest alleen "even" gaan slapen... en dat was een dingetje. Het was veel te gezellig met papa, mama, oma en grote zus om te gaan slapen. En dan had je nog die vreemde mevrouw met dat grote zwarte ding... nee dat hield Lynn liever in de gaten.

Uiteindelijk kon ze niet meer wakker blijven en gaf ze er toch aan toe, heel eventjes, heel eventjes de tijd om foto's te maken. Althans "slapend".  Soms werd ze al wakker door de klik van de camera...

 

Hier een klein overzicht van de foto's:

 

        

                               

 

Veel geluk met jullie mooie meiden!

Leave a Comment