X
Familie shoot in de zon

Begin mei, tijdens één van de eerste mooie dagen, was er een familiereportage geboekt.  Gewoon hier in het park in Barendrecht.

Behalve de hondenpoep die overal ligt (getver) was het verder erg mooi in het park.

Iedereen was in opperbeste stemming en de kinderen hadden er zin in. Dat is aan het resultaat ook wel te zien. Natuurlijk zijn de kinderen, kinderen. En rende ze steevast de andere kant op dan dat de bedoeling was. Eén van de kleine meisjes weigerde te kijken toen mama haar riep.. ' nee '  zei ze ' ik ben nu ff hier aan het kijken ' en keek op haar gemak tussen de brug door in het water... Hahaha wat hebben we gelachen...

De foto was een kado voor de trouwdag van de oma en opa van de nichtjes en neef. Vandaar dat deze niet eerder online mochten. Maar inmiddels hangt (althans daar gaan we van uit) de foto op HD-metal in de kamer van opa en oma en mag ik mijn blog maken.

Hier een kleine greep uit de vele foto's.


 

Leave a Comment